PODKARPACKIE.COM PODKARPACKI SERWIS GOSPODARCZY
O KONKURSIE
AKTUALNOŚCI
KAPITUŁA
REKOMENDACJE
ORGANIZATORZY
PARTNERZY
EDYCJA 2018 ▼
EDYCJA 2017 ▼
EDYCJA 2016 ▼
EDYCJA 2015 ▼
EDYCJA 2014 ▼
EDYCJA 2013 ▼
EDYCJA 2012 ▼
EDYCJA 2011 ▼
EDYCJA 2010 ▼
EDYCJA 2009 ▼
EDYCJA 2008 ▼
EDYCJA 2007 ▼
EDYCJA 2006 ▼
EDYCJA 2005 ▼
EDYCJA 2004 ▼
EDYCJA 2003 ▼
EDYCJA 2002 ▼

Usługi Gastronomiczne PAUL-GASTRO Wioletta Błoniarz

Adres:
ul. Mickiewicza 14
39-100 Ropczyce

Telefon: 724 787 901
E-mail: paul_gastro@wp.pl
WWW: www.paul-gastro.cba.pl

Przez 8 lat prowadzenia działalności firma doskonali swoje umiejętności podczas przygotowywania żywienia zbiorowego dla firm i pracowników, szkół, przedszkoli i żłobków, obsługi bankietów w różnorodnych formach, konferencji biznesowych, szkoleń firmowych, imprez plenerowych i wielu innych gastronomicznych życzeń klientów tj. chrzciny, komunie, wesela, studniówki, stypy, lub też tak zwane domówki.

Praca Paul-Gastro to pełen profesjonalizm, dlatego też firma została zauważona i wyróżniona w poprzednich edycjach „Podkarpackiej Nagrody Gospodarczej”. W 2016 roku w kategorii „Produkt”: Strogonow oraz w 2015 w kategorii Usługa: Usługi cateringowe.

Zawsze świeże produkty i pyszne potrawy to mocna wizytówka przedsiębiorstwa. Wiedza i umiejętności kulinarne, znajomość kuchni polskiej i staropolskiej przekładane są na profesjonalną realizację różnorodnych projektów gastronomicznych pozwalających spełniać oczekiwania najbardziej wymagających Klientów.

Celem firmy jest stałe osiąganie najwyższego poziomu usług i ciągłe poszerzanie horyzontów kulinarnych wyrafinowanego podniebienia, dające prawdziwą satysfakcję i chęć do dalszej współpracy. W menu znajdują się też potrawy przygotowywane według własnego pomysłu, a równie doskonałe jak te z kuchni tradycyjnej. Nie tylko przepyszne obiady, ale również domowe ciasta i desery stały się nieodłącznym elementem menu, odpowiednim nie tylko dla Pań, ale również zachwycającym podniebienie Panów osładzając przy tym zwyczajne picie kawy.

W okresie letnim super wydarzeniem może okazać się przyjęcie organizowane w plenerze. Festyn czy biwak to niezwykła nagroda dla pracowników lub doskonała promocja firmy. Wyzwania tego typu to specjalność Paul-Gastro, a przygotowane atrakcje kulinarne sprawią niezapomniane wrażenie wśród gości. Suto zastawiony wiejski stół, z przepysznymi swojskimi wyrobami, wiejską szynką, kiełbasą, pasztetem, zającem, smalcem ze skwarkami czy kiszonymi ogórkami w glinianym dzbanie zaskoczą nawet najbardziej wymagające podniebienie i urzekną swym widokiem. Decydując się na współpracę z Paul-Gastro można być pewnym, że wszelkie uroczystości będą się wiązały jedynie z przyjemnymi wrażeniami, do czego przysłuży się również uprzejma, dyskretna i szybka obsługa.

COPYRIGHTS • Centrum Promocji Biznesu •